The truth behind our life

Afbeeldingsresultaat voor site:ilocate.nl

Ik leg het artikel even weg en kijk naar buiten, waar het Belgische landschap langs me heen raast. Ik lees de woorden wel, maar ik weet niet precies wat ik ermee aan moet. Pas voorbij de Nederlandse grens pak ik het artikel weer uit mijn tas en lees het laatste gedeelte, terwijl de opwinding ongekende vormen aanneemt. Het zijn de woorden die ik tot in mijn tenen voel: Het Boek van  tijdelijk kantoor huren rotterdam de Waarheid. Weer datzelfde boek komt op mijn pad. Als ik de tekst lees, blijkt dat professor Markowitz brieven van John F. Kennedy heeft gevonden die gericht waren aan zijn broer Robert Kennedy en die verwijzen naar Het Boek van de Waarheid, dat ooit in het bezit is geweest van het mysterieuze Genootschap de Tempeliers. Dit kan geen toeval zijn en blijkbaar wordt het van bovenaf gestuurd! Juist naar dit boek ben ik op zoek.
Laat in de middag kom ik op station Amersfoort aan. Het hele weekend laat het artikel van professor Markowitz mij niet meer los. Hij weet waarschijnlijk meer over Het Boek van de Waarheid en van zijn onderzoek naar het leven van John F. Kennedy wil ik het fijne weten. Op zondagavond zit ik op een passende tijdelijk kantoor huren utrecht tekst te broeden. Ik krijg tenslotte maar één kans om deze vraag te stellen. De professor moet weten dat ik interesse heb en dat ik door Renard ben gestuurd, maar ik wil mezelf niet teveel opdringen. Hij is zeker een drukbezet man. Uiteindelijk stuur ik hem om elf uur ‘s avonds een e-mail.
Aan: markowitz@harvarduniversity.com Afzender: nicklarson@gmail.com Onderwerp: The truth behind our life, Time Magazine
Geachte professor Markowitz,
Mijn naam is Nick Larson en ik heb uw artikel in Time Magazine gekregen van mijn neef Renard de Veuster die kloosterling is in de abdij van de orde van Norbertijnen in Leuven in België. Na een succesvolle periode als beurshandelaar op Wal/ Street en in Amsterdam zit ik momenteel aan de grond. Daarom ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op de volgende vragen: waarom het leven gaat zoals het gaat en waarom mensen doen wat ze doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *