Voorspellende dromen

Afbeeldingsresultaat voor site:ilocate.nl

Als je bijvoorbeeld van drie verschillende mensen hetzelfde advies krijgt, is het tijd om serieus over hun suggestie na te denken. Maar de vaakst voorkomende vorm van synchroniciteit is de voorspellende droom. De meeste dromen zijn normale dag verwerkingsdromen, maar af en toe zit daar een voorspellende droom tussen. Vaak weet je direct bij het wakker worden of je een voorspellende droom hebt gehad. In je dromen kun je reizen door de ruimte en de tijd heen, maar we weten er nog weinig vanaf. Er is een man genaamd Chris Robinson, hij is schoonmaker van beroep en hij woont ten noorden van Londen op het platteland. Chris heeft een bijzonder talent: in zijn dromen voorspelt hij de toekomst. Zo voorspelde hij op correcte wijze verschillende vliegtuigongelukken en IRA-aanslagen. Hij voorzag de ramp van de kerncentrale in Tsjernobyl, de aanslag bij Lockerbie en de moord op een bekende tv-presentator. Dit leverde hem de titel de dream-detective op. Chris is nu ruim vijftig jaar oud. Tot zijn zesendertigste jaar had hij een paar keer per jaar een voorspel lende droom, daarna kreeg hij steeds vaker kantoorruimte schiphol voorspel lende dromen en nu heeft hij bijna iedere nacht zo’n droom. Chris Robinson wekt nauw samen met Scotland Yard. Hij heeft in zijn dromen direct toegang tot de vierde dimensie en reist door tijd en ruimte. Zodoende kan hij de toekomst nauwkeurig voorspellen. Chris Robinson is ook lid van ons genootschap. Nu je het weet, ga ook jij steeds vaker voorspellende dromen krijgen. Daarom adviseer ik je om een notitieblok naast het bed te leggen om je dromen direct daarin te noteren. Dromen verschijnen vaak in de vorm van metaforen. Als het rustig is, pak je je notitieblok erbij en ga je de metaforen uit je dromen associĆ«ren met datgene wat er in je opkomt. Zo kunnen dromen je helpen bij het maken van de juiste keuzes op je levenspad.” De geisha zet voor ieder een nieuwe mok met saki neer, tezamen met twee borden misosoep. Ik zie hoe gracieus ze loopt, ze lijkt door het verder rustige restaurant te zweven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *