De natuur buiten de stad

Gerelateerde afbeelding

Alleen door contact met onze ziel vinden we de echte vervulling. Dan kunnen we pas worden wie we voorbestemd waren om te zijn. Met deze laatste mooie woorden nodig ik Nancy uit voor het diner. Ze stemt toe en we lopen naar het specialiteitenrestaurant even verderop in de straat. Het is meer dan gezellig en onder het eten begrijp ik dat Nancy een paar jaar geleden een vervelende scheiding achter de rug heeft. Dat is voor mij het teken om onze contactgegevens uit te wisselen. Het lijkt me gezellig om het contact met Nancy te onderhouden. Je weet kantoorruimte schiphol maar nooit waar dat toe kan leiden!
Na het diner nemen we afscheid omdat de wekker morgen vroeg gaat voor Nancy. Terwijl zij uit het zicht verdwijnt, loop ik naar mijn hotel en denk na over deze ‘toevallige’ ontmoeting en over de boodschap die Nancy me heeft meegegeven. Ik moet niet buiten mezelf gaan zoeken, wat al in mij woont. Vandaag heb ik geleerd dat het geluk in mij aanwezig is. Want als ik het daar niet vind, dan vind ik het nergens. We maken blijkbaar allemaal deel uit van een groter geheel dat professor Markowitz vandaag Het Veld heeft genoemd. Ik ben verzeild geraakt in de wereld van toeval en de vierde dimensie. In ieder geval heb ik daar de eerste tekenen van gezien door de ontmoetingen met Jamie en Nancy. Vandaag heb ik me verwonderd over de schoonheid van de wereld waarin ik leef en waarvan ik deel uitmaak. De natuur buiten de stad Boston is adembenemend mooi en ik heb twee bijzondere vrouwen ontmoet. Ze brachten beiden een boodschap voor me mee en misschien kan ik het contact met Nancy zelfs verder uitbouwen. Authenticiteit ontstaat in het contact tussen hoofd, hart en buik en ik heb geleerd dat geluk begint op het moment dat ik leer te luisteren naar mijn ziel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *